مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است
سرخط خبرها

بیژن زنگنه: لحظه‌ای توقف جایز نیست | میدان‌های نفتی و گازی مشترک ایران تا پایان دولت به سامان می‌رسند

  • کد خبر: ۳۳۸۱۲
  • ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۰
بیژن زنگنه: لحظه‌ای توقف جایز نیست | میدان‌های نفتی و گازی مشترک ایران تا پایان دولت به سامان می‌رسند
وزیر نفت با تأکید بر اینکه قرار نیست جلوی تحریم‌ها تسلیم شویم و هیچ وقت هم تسلیم نخواهیم شد، گفت: باید تولیدات خود را با توجه به تحریم‌های ظالمانه افزایش دهیم، این در حالی است تحریم‌های غرب مانع از ورود فناوری و سرمایه شرکت‌های بین‌المللی به عرصه توسعه صنعت نفت شده است، اما لحظه‌ای توقف جایز نیست و باید توسعه را با تکیه حداکثری بر توان داخلی ادامه داد.
به گزارش شهرآرانیوز، بیژن زنگنه وزیر نفت در مراسم امضای قرارداد میدان نفتی یاران که صبح روزشنبه ۲۱ تیر برگزار شد، گفت: قرار نیست جلوی تحریم‌ها تسلیم شویم و هیچ وقت هم تسلیم نخواهیم شد، به طوری که میدان‌های مشترک برای ما یک ضرورت است و باید به آن‌ها توجه ویژه کرد.

وزیر نفت با بیان اینکه همه میدان‌های نفتی و گازی مشترک ایران تا پایان این دولت به سامان می‌رسند، گفت: امروز روز خوبی برای صنعت نفت ایران است که قراردادی را برای تکمیل توسعه یک میدان مرزی و مشترک امضا می‌کنیم.

تولید مواد اولیه کلیه ضدعفونی‌کننده‌ها در پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها
 

او اضافه کرد: مردم ما به دلیل تحریم و همین‌طور شیوع کرونا، شرایط سختی را می‌گذرانند. ما در صنعت نفت تلاش می‌کنیم برای بهبود این وضع کمک کنیم. مواد اولیه کلیه شوینده‌ها و ضدعفونی‌کننده‌ها در پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها تولید می‌شود و دستور داده‌ایم تولید این مواد در اولویت تولید قرار گیرند.

زنگنه ادامه داد: مطلب مهم دیگر، اشتغال مردم است. درست است تولید ما امروز به دلیل تحریم‌ها کم است، اما باید ظرفیت را بالا ببریم که هر زمان لازم شد سهم‌مان را احیا کنیم. ما در هیچ شرایطی تسلیم نمی‌شویم. ظرفیت‌سازی کاری استراتژیک در صنعت نفت است.

امسال و سال آینده ۲ پالایشگاه تکمیل می‌شوند
 

او بیان کرد: میادین مشترک همیشه برای ما یک ضرورت و اصل بوده است. خوشبختانه امروز در ۲۷ فاز پارس جنوبی برداشت داریم و دو فاز باقی مانده است. ۲ پالایشگاه باقی‌مانده، امسال و سال آینده تکمیل می‌شوند.

زنگنه افزود: قرارداد بلال بسته شده است و فروزان هم تعیین تکلیف می‌شود. همه میادین مشارک نفت و گاز کشور تا پایان این دولت به سامان می‌رسد.

وزیر نفت بیان کرد: قرارداد‌های IPC نوعی جدید از قرارداد‌های بیع متقابل است که بهره‌برداری هم در آن دیده شده است و پاداش پیمانکار منوط به تولید است. هر کار جدیدی با مخالفت روبه‌رو می‌شود همان‌طور که زمانی با قرارداد‌های بیع متقابل مخالفت می‌شد. امروز از همه انواع قرارداد‌ها استقبال می‌کنیم.

زنگنه گفت: مسائل نفت ایران را نمی‌توان با روش‌های صدسال قبل اداره کرد، امروز در همه دنیا از طریق شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی کار پیش می‌رود و به همین دلیل تصمیم گرفتیم شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی را ایجاد کنیم.

او ادامه داد: انتخاب شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی البته با تساهل و تسامح همراه بود که با توجه به ظرفیت‌های کشور اجتناب‌ناپذیر بوده است.

وزیر نفت بیان کرد: قرارداد‌هایی طرح نگهداشت و افزایش توان تولید نفت را در قالب EPC/EPD دنبال می‌کنیم که بالای ۶ میلیارد دلار مصوبه از شورای اقتصاد گرفتیم که این اعتبارات را از بازار سرمایه تامین می‌کنیم.

در قرارداد یاران؛ تمام هزینه‌های سرمایه‌ای را باید شرکت نفت و گاز پرشیا تامین کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->